DOSABSİAD’A İLK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BALKANTÜRKSİAD’TAN

 Balkan Sanayici ve İş Adamları Derneği BALKANTÜRKSİAD, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD)’ni ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde göreve seçilen Hasan Moral’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde 15. Genel Kurul Toplantısıyla başkanlık görevine seçilen genç ve dinamik başkan Hasan Moral ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilk konuklarını ağırladı. BALKANTÜRKSİAD DOSABSİAD’ı dernek binasında ziyaret ederek yeni görevine seçilen Başkan Hasan Moral ve Yöentim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette DOSABSİAD ve BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Çiçeği burnunda başkan Hasan Moral’a hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Aytuğ Onur, DOSABSİAD’ı evleri gibi gördüklerini söyledi. Bundan önce birçok etkinliği birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Onur, bu iş birliğini sürdürmeyi istediklerinin de altını çizdi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Balkan Ticaret Fuarı’na da değinen Onur, müthiş bir fuarı geride bıraktıklarını belirtti.

Seneye çok daha iyisini yapacaklarını sözlerine ekleyen Onur konuşmasını şöyle noktaladı: “Bu yıl ilk fuarımız olmasına rağmen güzel bir katılımla iyi bir fuarı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz ve seneye çok daha iyi bir fuarı gerçekleştireceğiz. Balkan ülkelerinin katılımını, Balkanlardan gelen katılımı arttıracağız ve seneye Balkan Ticaret Odaları’nı da getirmeyi düşünüyoruz. Fuarı geliştirerek devam ettirmeye kararlıyız.”

BALKANTÜRKSİAD’ın ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Moral, BALKANTÜRKSİAD’ı kendilerine en yakın sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gördüklerini söyledi. Kendisinin de bir Balkan göçmeni olduğunu belirten Moral iş birliğine sıcak baktığını ve birlikten kuvvet doğabileceğini sözlerine ekledi. Moral sözlerini şöyle sonlandırdı: “BALKANTÜRKSİAD ile bundan önce iş birliğimiz oldu bundan sonra da devam edecek. Bursa’nın tanıtımı için hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bunları beraber de yapalım ki birlikten kuvvet doğsun. Bizler de sanayi içerisinde 150 kişilik bir kreş yapıyoruz. Sanayi bölgesine gerekli olan bu kreşi en kısa zamanda bitirip hizmete açmayı planlıyoruz.”

Konuşmaların ardından BALKANTÜRKSİAD VE DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.