YENİ YIL KUTLAMASI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), 2020’ye hep birlikte ‘merhaba’ dedi.
Deluxe Bursa’da gerçekleşen yılbaşı partisine; BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Bulgaristan Bursa Konsolosu Veselin Bojilov ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşleriyle birlikte katıldı. Yoğun iş hayatına küçük de olsa bir mola veren iş insanları, Hande Dönmez’in şarkılarıyla renklenen gecede, gönüllerince eğlenerek stres attı.
BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman İnan, Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan İşbaşaran ve Dilara Arslan’ın organizasyonuyla düzenlenen gecede selamlama konuşması yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, çok büyük bir aile oldukları vurgusu yaparken yeni yıla birlikte girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.
Başkan Berat Tunakan, “Hem iş performansı hem de BALKANTÜRKSİAD olarak yoğun ve yorucu bir yılı geride bıraktık. Bir Balkanlı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonuyla Derneğimizi sürekli geliştirmeye, ülkemize, kentimize ve Balkanlara faydalı işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Umarım 2020’de ve önümüzdeki yıllarda da bu böyle devam eder. Yeni yılın tüm insanlığa, barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından hep birlikte yeni yıl pastası kesildi. Gece, Hande Dönmez’in söylediği şarkılarla geç saatlere dek sürdü.

YENİ YIL KUTLAMASI
YENİ YIL KUTLAMASI
YENİ YIL KUTLAMASI