VM MEDICALPARK’TAN BALKANTÜRKSİAD’A İADE-İ ZİYARET

BURSA- VM MedicalPark Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla, Kurumsal Pazarlama Müdür Yardımcısı Alper Bilir ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Didem Aras, BALKANTÜRKSİAD’a iade-i ziyarette bulundu.

BALKANTÜRKSİAD Dernek Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette BALKANTÜRKSİAD adına Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Ecz. Gökhan Zengin Ve Sağlık Çalışma Grubu üyesi Dt. Ali Palalı hazır bulundu.  BALKANTÜRKSİAD olarak VM MedicalPark’la gelecekte gerçekleştirilebilecek işbirliği olanaklarını değerlendirmeye hazır olduklarını kaydeden Başkan Bilek, “Sağlık Çalışma Grubumuzun yelpazesi geniş. Doktordan eczacıya kadar sağlık sektörüne mensup birçok üyeyi barındırıyoruz. Bursa, hem özel hem de kamu yatırımlarıyla sağlık turizminde aslan payını almak istiyor. Biz de bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MOLLA: BİRLİKTE BİRÇOK PROJEYE İMZA ATACAĞIZ

VM MedicalPark Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla da VM MedicalPark’ın grubun en büyük hastanelerinden biri olduğunu söyledi. Yeni yerlerinde kişiye özel sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini aktaran Molla, “Hastaya özel sağlık hizmeti için yola çıktık. Hiçbir hastamıza tıbbi hizmet ayrımı yapmıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine de tüm gücümüzle destek vereceğiz. Birlikte birçok projeye imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.