TURHAN GENÇOĞLU: ÇALIŞMALARINIZI GURURLA TAKİP EDİYORUM

Balkan ve Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Başkanı Turhan Gençoğlu, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANSİAD) yeni dönemdeki projelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısı ile yeni dönemdeki projelerini kamuoyu ile paylaşan BALKANSİAD’ın yeni yönetimi, bir yandan da temaslarını sürdürüyor. BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri son olarak, Balkanlar ve Rumeli ile adı özdeşleşen ve halen Balkan ve Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu’nun başkanlığını yapan Turhan Gençoğlu’nu makamında ziyaret etti.

BALKANSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Turhan Gençoğlu, her zaman BALKANSİAD’ın yanında olduğunu söyledi. Gençoğlu, BALKANSİAD’da gerek Naci Şahin, gerekse yeni göreve gelmesine karşın Aytuğ Onur döneminde önemli işler yapılıyor olmasının kendisini gururlandırdığını dile getirdi.

Adı Rumeli ve Balkanlar ile özdeşleşen Turhan Gençoğlu’nun kendilerine destek vermesinden ve BALKANSİAD’ı yakından takip etmesinden ötürü mutluluk duyduklarını belirten BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur ise, “Sizlerin düşüncesi ve önerileri bizler için çok önemli. Bizlerin yanında olmanız, bize ayrı bir heyecan ve güven veriyor” dedi.