TÖMER’DEN BALKANTÜRKSİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

 Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD)           3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında başkanlığı devralan Levent Bilek ve yönetimine ilk hayırlı olsun ziyareti Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi’nden geldi.

BALKANTÜRKSİAD’ın kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde yer alan Levent Bilek, 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası başkan seçilmesiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.  Bu kapsamda BALKANTÜRKSİAD’ın yeni yönetimini ilk olarak Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarete TÖMER Bursa Şube Koordinatörü Halil Çağlar, Müdür Yardımcıları Murat Caner ve Mesut Ege Demirtaş katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek TÖMER heyetine teşekkürlerini sundu.

TÖMER Bursa Şubesi’nin geçtiğimiz aylarda başlattığı Balkan Film Günleri etkinliğine BALKANTÜRKSİAD’ın katkılarıyla iki kuruluş arasında başlayan ilişkilerin devam edeceğini dile getiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, “Balkan Film Günleri oldukça güzel bir etkinlik oldu. Balkan haftası kapsamında bunun devam ettirilerek geleneksel hale getirmek istiyoruz. Birçok dilde eğitim verdiğinizi biliyoruz ve Balkan dilleri eğitimine de başlamanızı öneriyoruz. Bu konuda talepte oldukça fazla ve yararlı olacağını düşünüyoruz. Burada Balkan dillerini desteklerken Balkanlarda da Türkçeyi destekleyebiliriz. Bu da Balkanlarla ülkemiz arasında kurmaya çalıştığımız köprüye oldukça katkı sağlayacaktır. Nezaketinizden ötürü hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kapımız her zaman sizlere açıktır, yine bekleriz” dedi.

Konuşmasına, Levent Bilek ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başlayan TÖMER Bursa Şube Koordinatörü Halil Çağlar ise, “Umarım birçok güzel çalışmada yine beraber yer alırız. Hem komşuyuz hem de artık paydaş olarak görüyoruz sizleri. Balkan Film Günleri oldukça güzel ve beklenenden fazla ilgi gören bir etkinlik oldu. Çalışmalarınızda başarılar dilerken yeni yönetimin BALKANTÜRSİAD ailesine de hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Halil Çağlar BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek’e el sanatı bir tablo hediye ederken Levent Bilek de misafirlerine BALKANTÜRKSİAD flamasını takdim etti.