ŞAHIN: “BURSA SADECE TEKSTIL KENTI DEĞIL”

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANSİAD), 25. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılarak Balkanlılarla buluşmaya devam ediyor.
Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi iş birliği içerisinde bu yıl 25.si düzenlenen Yapı ve Yaşam Fuarı’nda BALKANSİAD yine yerini aldı. Kurduğu stant ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken BALKANSİAD, fuarda katılımcılar arasında bulunan üyeleri ile de buluşma şansını yakaladı. 
BALKANSİAD Üyelerinin de ziyarette bulunarak, Balkanlı ziyaretçilerle daha yakından iletişim kurabildiği fuarda konuklarını ağırlayan BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, “Bursa, öncelerde sadece tekstil ve otomotiv sektörü ile bilinirken, şimdilerde artık inşaat kenti olarak da adından sıkça söz ettiriyor. Bursa’yı marka kent haline getirmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin projeleri ile daha modern bir şehre kavuştuk” şeklinde konuştu.
Tüyap’ta gerçekleşen fuarlara sadece Bursalıların değil, çevre illerinde ilgi gösterdiğini vurgulayan Naci Şahin, yıl içerisinde düzenlenecek olan tüm fuarlara BALKANSİAD olarak katılmaya devam edeceklerini vurguladı.