ONLARIN FORMASINI BALKANTÜRKSİAD ALDI

 Balkan Sanayici ve İş Adamları Derneği BALKANSİAD, Bursaspor Kulübü’nün yapmış olduğu ‘ Onun Formasını da Sen Al’ isimli kampanyaya katıldı. BALKANSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları formaları öğrencilere karne hediyesi olarak dağıttı.

Bursaspor Kulübü’nün çığ gibi büyüyen forma kampanyasına bir katkı da  Balkan Sanayici ve İş Adamları Derneği BALKANSİAD’tan geldi. Üyelerinin destekleriyle alınan formaları BALKANSİAD karne hediyesi olarak öğrencilere dağıttı.BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ilk durağı Tunam Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez’i oldu. Okulda eğitim gören çocuklara karne hediyesi olarak Bursaspor forması veren Yönetim Kurulu üyeleri, hayatlarının en özel günlerinden birini yaşadı. Duygusal anların da yaşandığı etkinlikte çocuklar hem karne sevincini hem de forma sevincini bir arada tadarak çifte mutluluk yaşamış oldular.

BALKANSİAD’ın 2. duraği Muradiye’de bulunan 11 Eylül İlköğretim Okulu oldu. Yarı yılı takdir belgesi alarak tamamlayan öğrencilere ve 1. sınıf öğrencilerine verilen formalar keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. Çocukları mutlu etmenin dünyanın en güzel şeyi olduğunu söyleyen BALKANSİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur “BALKANSİAD olarak çok anlamlı bir kampanya gerçekleştirdik. Çocukları mutlu etmek dünyanın en güzel şeyidir. Çocukları mutlu etmenin yanı sıra yeni nesillere Bursaspor sevgisini de aşılamak çok önemli. Biz de dernek olarak buna vesile olduğumuz için çok gururluyuz.” dedi.