NACİ ŞAHİN, BALKANTÜRKSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

Balkan ve Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BALKANSİAD) Yüksek İstişare Kurulu’nun yeni başkanı, görevi Vehbi Varlık’tan alan Naci Şahin oldu.

BALKANSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısı Otantik Club Otel’de, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli olağan genel kurul sonrası BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Aytuğ Onur’a devreden Naci Şahin, BALKANSİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu’nun yeni başkanı seçildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, ”BALKANSİAD’ın kuruluşundan sadece 2,5 yıl geçmiş olmasına rağmen, pek çok ilke imza attık. Bu faaliyetlerin hepsinde beraberdik. Kısa sürede, ‘Laf Değil, İş Üretme’ vizyonumuzla Bursa’nın en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olduk” dedi.

Aytuğ Onur: Ses getirecek projeleri kısa süre sonra tanıtacağız

“BALKANSİAD’ın farkı, ortaya koyduğu birlik ve beraberliktir” diyen Aytuğ Onur, “10 gün önce gerçekleştirdiğimiz genel kurul ile üstlendiğimiz sorumluluğun farkını biliyoruz. Dinamik bir yönetim ile göreve başladık, projelerimizi hazırladık ve en kısa zamanda bu projeleri kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Aytuğ Onur, BALKANSİAD’ın yeni dönemdeki projelerin gerek Bursa gerekse Türkiye gündeminde ses getireceğine vurgu yaptı.

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Naci Şahin: Her projenize destek vermeye söz veriyorum

BALKANSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevini Vehbi Varlık’tan alan Naci Şahin ise yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Benim yönetim kurulu başkanlık görevimde, Yüksek İstişare Kurulu ile çok uyumlu çalıştık ve kendilerinden çok önemli fikirler aldık. Yönetim Kurulu Başkanımız Aytuğ Onur’un benden devraldığı bayrağı daha da yukarıya çıkaracağına eminim ve ben de elimden geldiğince bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kendilerine her projede yardımcı olacağıma söz veriyorum.”

Naci Şahin’e görevi devreden BALKANSİAD’ın eski Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ise, Naci Şahin’e görevinde başarılar diledi.

Yüksek İstişare Kurulu toplantısının sonunda BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ile BALKANSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Naci Şahin, BALKANSİAD eski Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Vehbi Varlık’a görevi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Gecede ayrıca Kişisel Gelişim Uzman Eğitmeni ve Yazar Nuran Boyraz tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

NACİ ŞAHİN, BALKANTÜRKSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ
NACİ ŞAHİN, BALKANTÜRKSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ
NACİ ŞAHİN, BALKANTÜRKSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ