İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendirilen ‘İş Geliştirme Toplantıları’ tüm hızıyla sürüyor.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Basri Açıkgöz ve Cömert Kayıra önderliğinde gerçekleşen 3. İş Geliştirme Toplantısı yapıldı. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan’ın da katıldığı toplantıda hizmet, eğitim, gıda, tekstil, inşaat, ambalaj ve bankacılık sektöründe faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyeleri yer aldı. 

BALANTÜRKSİAD’ın güçlü ve büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyleyen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, bu konuyu çok önemsediğini belirtti. 407 BALKANTÜRKSİAD üyesinden hiçbir farkı olmadığını ifade eden Tunakan, şu an sadece bir görev verildiğini ve layıkıyla bunu yapmak için çaba sarf ettiğini belirtti. Dernek üyelerinin katılımcı ve iş geliştirmeye yatkın, vizyoner üyelerden oluştuğunu vurgulayan Tunakan, bu özellikte iş insanlarının derneğe güç kattığına dikkat çekti.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Basri Açıkgöz de bu toplantılarla farklı sektörleri bir araya getirerek olası iş birliklerinin önünü açmayı hedeflediklerini ifade etti.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cömert Kayıra ise katılımcı olmanın her platformda fayda sağlayacağını söylerken, rekabetin arttığı günümüz dünyasında networkün önemine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan BALKANTÜRKSİAD üyeleri işleriyle ilgili kısa sunumlar yaptılar. Toplantı, sunum ve konuşmaların ardından gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ile sona erdi.

İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR