İŞ GELIŞTIRME PLATFORMU…

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, İş Geliştirme Platformu toplantılarını önemsediklerini kaydederek, “Amacımız; üyelerimizin birbirleriyle olan ekonomik bağlarını da güçlendirmek, birbirlerine ticari anlamda desteklemelerinisağlamak” dedi.

BURSA- Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), üyeleri arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini artırmak amacıyla düzenlediği İş Geliştirme Platformu Toplantılarının 5.’sine imza attı.  Toplantıya BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sinem Toplan, Rabia Kuru, Baha Boztekin, Engin Çetiner, Hakan Kızılırmak hamiliğinde üyeler bir araya geldi. Geçit Uzay Pastanesi’ndeki toplantıda üyeler arasındaki işbirliğinin artırılmasına yönelik atılacak adımlar değerlendirildi. 
 

AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN BİRBİRLERİYLE EKONOMİK BAĞLARINI GÜÇLENDİRMEK

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, İş Geliştirme Platformu Toplantıları’nı önemsediklerini kaydetti. BALKANTÜRKSİAD’ın aynı zamanda bir iş geliştirme platformu olduğunu söyleyen Bilek, “Üye sayımız 400’ün üstünde. Amacımız, aynı duygu birliği içerisinde derneğimiz çatısı altında toplanan üyelerimizin birbirleriyle olan ekonomik bağlarını da güçlendirmek, birbirlerine ticari anlamda desteklemelerini sağlamak. Daha önce yaptığımız 4 toplantı, bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Bu toplantılar sayesinde üyelerimiz birbirlerinin işlerine mercek tutarken, potansiyel işbirliklerini de masaya yatırıyor” dedi.
 

Toplantı sonunda Başkan Bilek tarafından katılımcılara BALKANTÜRKSİAD tarafından oluşturulan Mehmetçik Vakfı Hatıra Ormanı için fidan sertifikası ve BALKANTÜRKSİAD özel hatıra fincan takımı takdim edildi.