“GIDALARDA TAKLİT VE TAĞŞİŞ” PANELİNE GERİ SAYIM BAŞLADI…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu ‘Gıdalarda Taklit ve Tağşiş’ başlığında yapacağı panel için ön toplantı düzenledi.

BALKANTÜRKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu 1. toplantısına, BALKANTÜRKSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu Başkanı Sabriye Şen, Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Denetçisi Dr. Mustafa Yıldız, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Lale Yıldız, BALKANTÜRKSİAD Üyeleri ve sektör temsilcileri Eyüp Korucuoğlu, Hakan Tanrıkut ve Haluk Hısımcıl katıldı.

22 Şubat’ta gerçekleştirilmesi planlanan ‘Gıdalarda Taklit ve Tağşiş’ panelinde sektör paydaşlarını bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten BALKANTÜRKSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu Başkanı Sabriye Şen, güzel bir panel programı gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Şen şunları söyledi: “BALKANTÜRKSİAD olarak birçok konuda farkındalık yaratma adına çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gıda Mühendisleri Odası ile iş birliğine giderek ‘Gıdalarda Taklit ve Tağşiş’ konusunda bir panel düzenlemeyi planlıyoruz. Düzenleyeceğimiz bu panelle önemli bir konuyu gündeme taşımaya çalışacağız. 22 Şubat Çarşamba günü 13.30 ile 17.00 arasında Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB)’da yapmayı planladığımız ve hepimizi yakından ilgilendiren bu panele gıda sektöründe faaliyet gösteren herkesi bekliyoruz.”