EĞRİDERELİLERDEN BALKANTÜRKSİAD’A ZİYARET

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, BALKANTÜRKSİAD’a (Balkan ve Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği) iade-i ziyarette bulundu.

BALKANTÜRKSİAD binasında gerçekleşen ziyarette Aydın Yılmaz, bir süre önce vefat eden Ahmet Kahraman’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi. Bu dönemde BALKANTÜRKSİAD’ın kendileriyle yakından ilgilendiğini dile getiren Yılmaz,  “Bu süreçte başkanlık görevi bana layık görüldü. Bizler de bizim her zaman yanımızda olduğunuz için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman bizlerin yanımızda oldunuz. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirebileceğimiz birçok işbirliği için sizlerin emrindeyiz” dedi.

Hakkari’nin Dağlıca ilçesinde ve Iğdır’da meydana gelen menfur saldırıları kınayan Yılmaz, şehit olan güvenlik mensuplarına Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

DR. ONUR: KARDEŞLİĞİMİZE YÖNELİK SALDIRILAR AMACINA ULAŞMAYACAKTIR

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Dr. Aytuğ Onur da Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. .Dağlıca’da ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı’nda meydana gelen terör saldırılarının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Dr. Onur, “Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz Bu süreçte tüm güvenlik görevlilerimizin yanındayız. 78 milyonun kardeşliğine yönelik yapılan saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır” dedi.

Ahmet Karaman’ın ansız ölümünün kendilerini derinden yaraladığını da sözlerine ekleyen Dr. Onur, “Çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Yeni dönemde sizlere başarılar diliyoruz. Bu yolda hep birlikte hareket etmek istiyoruz. Bu dönemde BALKANTÜRKSİAD olarak hedeflerimiz de projelerimiz de büyük” şeklinde konuştu.