BURSA IÇIN HER PROJEYE HAZIRIZ

BUSİAD, Bursa’nın birçok seçkin sanayici iş adamlarının bünyesinde olduğu BALKANSİAD’ı dernek merkezinde ziyaret etti.
BALKANSİAD(Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Başkanı Naci Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, BUSİAD (Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Başkanı Oya Coşkunöz Yöney’i ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bursa’nın ve Türkiye’nin gündeminin masaya yatırıldığı ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, “BALKANSİAD’ın hedefi Balkan ülkeleri arasında köprü kurmak olduğu gibi Bursa’yı marka bir kent haline de getirmektir. Bu hedef doğrultusunda da BUSİAD gibi birçok başarılı projeye imza atmış, Bursa’ya katkı koyan bir dernekle iş birliği içerisinde olmak bizleri mutlu etmekte. Bursa’da kurulan STK’ların bir arada olarak çalışması herkes için faydalı olmakla birlikte Bursa’nın gücünü de arttırmaktadır. Bizler BUSİAD ile Bursa için tüm projelerde her zaman çalışmaya hazırız.” dedi.
BALKANSİAD’ın yaptığı çalışmaları takip ettiklerini söyleyen BUSİAD Başkanı Oya Coşkunöz Yöney ise“BALKANSİAD günden güne emin adımlarla büyüyen bir dernek. Bursa’nın birçok seçkin iş adamı bünyesinde. Başarılı işadamları ile beraber BALKANSİAD bir yılda en iyi derneklerden biri haline geldi. BALKANSİAD kurmuş olduğu BALKANTÜRK Vakfı ile de Bursa’ya bir üniversite kazandırmış olacak. Bu başarılı projenin bizde sonuna kadar destekçisiyiz. Amacımız eğer Bursa’yı kalkındırmaksa bundan önce olduğu gibi bundan sonra da BALKANSİAD ile de el ele olarak daha birçok projeye imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
Bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini vurgulayan Başkan Naci Şahin, BUSİAD Başkanı Oya Coşkunöz Yöney’e ziyaretlerinden dolayı plaket takdim etti.