BALKANTÜRKSİAD’IN İLK ZİYARETİ VALİ KARALOĞLU’NA…

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel Kurul toplantısıyla göreve gelen Aytuğ Onur başkanlığındaki BALKANSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na yaptılar.

Heykel’deki tarihi Valilik Binası’nda gerçekleşen ziyarette, Vali Karaloğlu’na yeni dönem hedefleri hakkında bilgi veren Onur, “BALKANSİAD’ın Bursa’da özel bir yeri var, Çalışmalarımıza heyecanlı bir şekilde başladık. Önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Balkanlar ve Rumeli ile Bursa arasındaki sosyal kültürel ve ekonomik ilişkilerin ele alındığı ziyarette konuşan BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın himayelerinde ilki 2015 yılında olmak üzere Bursa’da Balkan Ticaret Fuarı düzenlemeye hazırlanıyoruz. Yakın dönemde ise, BALKANSİAD Heyeti olarak 24-27 Nisan tarihlerinde Zagrep’e gideceğiz. Eylül ayında ise, BALKANSİAD olarak Bulgaristan’daki Filibe Fuarı’na iştirak edeceğiz” dedi.

BALKANSİAD’ın yeni yönetim kuruluna başarı dileyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu da Türk ekonomisinin lokomotif kentlerinin başında gelen Bursa’da iş dünyası kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü kaydetti.  BALKANSİAD’ın bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla görevini en iyi şekilde yaptığına işaret eden Karaloğlu, “Bursa’daki diğer sivil toplum kuruluşları ile işbölümü halinde ortaklaşa çalışmalar yapmak suretiyle oluşturacağınız sinerji sayesinde Balkanlar ve Rumeli ile Bursa’ya yönelik çok önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.