BALKANTÜRKSİAD’IN BAL-NET PROJESİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Balkan Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, ciro artırımı, kaynak yaratma ve büyüme için en önemli faktörlerden biri olan ilişki ağını yönetmek amacıyla hayata geçirilen BAL-NET projesi, meyvelerini vermeye başladı.

Üçüncü toplantısını BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur’un katılımıyla gerçekleştiren Bal-Net ekibi, periyodik aralıklarla düzenledikleri toplantılar sayesinde birbirlerini yakından tanıyarak, çeşitli işbirliklerinin gelişmesine destek oldu. Sistemin işleyişinden oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Dr. Aytuğ Onur, “Mevcut ticaretimizi artırmak adına birbirimizi daha iyi tanımalıyız. Amacımız birbirimize daha fazla destek olmak ve hep birlikte daha ileriye gitmek” dedi.

“Büyük bir vizyonumuz var”

BALKANTÜRKSİAD olarak Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladıklarını vurgulayan Dr. Onur, “BALKANTÜRKSİAD olarak, küçük bir hayalle başladık ancak bugün büyük bir vizyonumuz var. Ciddi projeler içerisinde yer alıyor, Türkiye ve Bursa ekonomisine katkı sağlamak adına mesai harcıyoruz. Bu başarılarımızı sürdürmek için birbirimize referans olmalıyız. Ben bu bağlamda Bal-Net projemizin oldukça önem arz ettiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKSİAD olarak Bursa merkezli bir dernek olduklarını da sözlerine ekleyen Aytuğ Onur, yakın zamanda Türkiye geneline açılacaklarının müjdesini de verdi.

“Temeli sağlam iş ilişkileri kuracağız”

Üyelerden Berk Aladağ’nın network ve iletişim konusunda sunum yaptığı toplantı da söz alan Bal-Net Proje Lideri Ümit İşmen ise, “Kurduğumuz bu sistemle nitelikli ve potansiyel müşteriler birbirlerini refere edecek ve referans pazarlaması gerçekleştirecek. Üyelerimizin kendi aralarında oluşturacakları paylaşım ve çözüm ortaklıkları neticesinde temeli sağlam, güvenilir ve profesyonel iş ilişkileri kurulacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Beymekan firmasının sahibi Berkan Yanar ve Emelya Gelinlik firmasının sahibi Yaşariye Doğan, şirketlerinin faaliyetlerini anlatan kısa sunumlar gerçekleştirdi.