BALKANTÜRKSİAD’IN 2014-2016 DÖNEMİ PROJELERİNE RECEP ALTEPE’DEN

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANSİAD)  “2014-2016 Dönemi Projeleri” Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’den tam destek aldı.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. BALKANSİAD heyeti son olarak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret ederek, başkanlara görevinde başarılar diledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Merinos’taki makamında ziyaret eden BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve beraberindeki işadamları, yeniden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Altepe’yi tebrik ettiler.

BALKANSİAD’da 15 Mart’ta yapılan seçimli olağan genel kurul sonrası göreve geldiklerini hatırlatan Aytuğ Onur, “Yeni dönemde, yeni yönetimimizle Bursa’nın marka kent vizyonuna uygun projeleri hayata geçirmek adına 2014-2016 Dönemi Projeleri başlıklı bir kitapçık hazırladık. Bu dönem içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz bu kitapçıkta yer alıyor. Bu projelerin hayata geçirilmesinde Balkanlar ile Rumeli’ye önemli yatırımları bulunan Bursa Büyükşehir Belediye’mizin desteği de almak istiyoruz” dedi.

3 ilçede sosyal ve kültürel etkinlikler

Yeni dönemdeki en dikkat çekecek projelerinden birinin Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi olduğunu söyleyen Aytuğ Onur, “BALKANSİAD’ın öncülüğünde 13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa’da düzenleyeceğimiz Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde Türk endüstrisinin kalitesine inanan Balkan ülkeleriyle yeni ticari bağlantıların tesis edileceğini umuyoruz. Bu fuar ve kongrenin olduğu haftayı ‘Balkan Haftası’ olarak belirledik. Bu hafta kapsamında Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerimizde önemli sosyal ve kültürel etkinliklere imza atacağız” diye konuştu. Onur, bu 3 ilçede yürütülecek olan faaliyetlerde, Balkanlar ile Rumeli’nin önemli sanatçılarının oluşturduğu ünlü grupların konserlerinin de olacağını ifade etti.

BALKANSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, BALKANSİAD’ın projelerinden ve çalışmalarından haberdar olduğunu söyledi. Altepe, “BALKANSİAD’ın yeni yönetimine başarılar dilerim. Önemli bir görev üstlendiğinizi biliyoruz. Bu yolda sizlere ve projelerinize destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Balkanlar’la işbirliğine yönelik çalışmaların giderek arttığına dikkat çeken Altepe, “Son yıllarda atılan adımlarla Bursa, Türkiye ve Balkanlar arasında köprü görevi görüyor. Balkanlar bizim kardeşimiz, dostlarımız. İşadamlarımızın Balkanlar’a da yatırım yapmalarını ve oradaki ecdad yadigârı eserlerin ayağa kaldırılmasına gönüllü olmalarını çok önemsiyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, 2014-2016 Dönemi Projeleri kitapçığını Başkan Recep Altepe’ye takdim etti.