BALKANTÜRKSİAD’DAN DÜNDAR’A ZİYARET…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündarı’ı ziyaret etti. 

Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’a Başkan Vekili  Süleyman İnan, Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Şehzan Seçen eşlik etti.

Osmangazi Belediyesi’nin Balkanlarda çok önemli çalışma yürüttüğünü belirten Tunakan, bu çalışmaların Balkan coğrafyasında mutlulukla karşılandığını söyledi. Tunakan, “Balkan coğrafyası ve ülkemiz arasında her anlamda işbirliğini artırmak hedefiyle kurulan derneğimiz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi de Balkan Coğrafyasında yaptığı çalışmalarla oldukça önemli işlere imza atıyor. Bu iş birliğini sürdürdükçe Balkanların sinerjisini harekete geçirmek çok daha kolay olacaktır” diye konuştu.

BALKANTÜRK Evi’ne taşınmak için gün saydıklarını ifade eden Tunakan, “30 Ağustos’ta taşınmayı planladığımız yeni dernek merkezimizde birçok sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. BALKANTÜRKSİAD’a çok yakışacak bir merkez olacak” şeklinde konuştu.                                                                                                                          

BALKANTÜRKSİAD’ın her zaman yanında olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da “Kültürel, sosyal ve tarihsel bağımız olan Balkanlar bizim için çok önemli. O coğrafya ile irtibatımızı hiçbir zaman koparmıyoruz. Sizler de iş adamı ve STK kimliğinizle bu bölgelerde önemli çalışmalar yürütüyorsunuz. Balkanlar ile Bursamız arasında köprü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’ın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a plaket vermesiyle son buldu.