BALKANTÜRKSİAD’DAN BUSADER’E ZİYARET

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSADER) Başkanı Zerrin Özgüle ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, BUSADER Başkanı Zerrin Özgüle ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle bir araya geldi.

BUSADER’in dernek merkezindeki ziyarette, çeşitli konularda işbirliği imkanları konuşuldu. BALKANTÜRKSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten BUSADER Başkanı Zerrin Özgüle, “Topluma fayda sağlamak adına kurulmuş bir derneğiz. İşadamlarımızın katkıları bizim için çok önemli. Derdimiz bir yaraya merhem olmak. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz. Her zaman BALKANTÜRKSİAD’dan destek gördük. Güzel şeyler yapacağız” dedi.

Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD Evi sizin de eviniz”

BUSADER’in yeni bir dernek olduğunu fakat önümüzdeki süreçte önemli işlere imza atacağına inandığını söyleyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan da, öncelikli hedeflerinin üyelerinin iş potansiyelini artırmak ve topluma fayda sağlayacak işlere katkı sağlamak olduğunu, ardından da şehirde çeşitli konularda faaliyetlerde bulunan STK’larla işbirliği yapıp, daha geniş kitlelere ulaşmak olduğunu kaydetti.

Yapımı tamamlanan BALKANTÜRKSİAD Evi’nde çok amaçlı 2 salonun yer aldığını hatırlatan Tunakan, “Bu salon ve bu hizmet evi, bizim olduğu kadar da sizindir. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Bazen birlikte, bazen de sadece sizlerin etkinliklerine ev sahipliği yapmak isteriz. Bu noktada güzel sonuçlar, önemli etkinlikler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’DAN BUSADER’E ZİYARET
BALKANTÜRKSİAD’DAN BUSADER’E ZİYARET
BALKANTÜRKSİAD’DAN BUSADER’E ZİYARET