BALKANTÜRKSİAD VE BURFAŞ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

BALKANTÜRKSİAD ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ arasında bir protokol imzalandı. İmzalanan protokolle, BALKANTÜRKSİAD üyeleri BURFAŞ’ın sosyal tesislerinde ‘Sosyal Kart’ indiriminden faydalanabilecek.

Kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen yaptığı organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren BALKANTÜRKSİAD, Bursa’da sosyal tesis konusunda adeta çığır açan BURFAŞ ile ortak bir protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre BALKANTÜRKSİAD Üyeleri BURFAŞ bünyesindeki Sosyal Tesisler’den Sosyal Kart sayesinde indirimli bir şekilde hizmet alacak. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ev sahipliğinde gerçekleşen protokolde BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İnan ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Sözeri ile birlikte BURFAŞ yetkilileri yer aldı.

Protokolde konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD olarak BURFAŞ ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. BALKANTÜRKSİAD’ın 400’ü aşkın üyeyi bünyesinde bulundurduğunu belirten Onur sözlerini şöyle sürdürdü: “Balkan ve Anadolu topraklarının büyük enerjisini harekete geçiren, her yıl Türkiye ekonomisi için milyarca dolar katma değer üreten 400’e yakın işadamının üyesi olduğu BALKANTÜRKSİAD artık Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelmiştir. Balkan camiasını ulusal anlamda temsil etmek en büyük arzumuz.”

Ulusal bir dernek olmak amacıyla yeni bir yola çıktıklarını ifade eden Onur, “Biz esasında Türkiye çapında örgütleri olan, 36 ilde yapılanması bulunan bir Balkan Ailesi’nin işadamı ve ticari kısmını temsil eden bölümüyüz. Şimdi daha da kuvvetlenme zamanımızın olduğuna inanıyoruz. Her şeyden önce yapımızı değiştireceğiz. Öncelikle Ankara, İstanbul, İzmir gibi illerde yapılanmaya gideceğiz. Yapılanmayı düşündüğüm illerimizde çok değerli işadamlarımız var. Onları da BALKANTÜRKSİAD’a üye yapmak suretiyle gücümüze daha fazla güç katabileceğiz. Bu protokol kurulacak olan diğer şubelerimize de örnek olacaktır” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’ın yeni projelerinden bahseden Onur, en kısa zamanda Balnet kart projesini üyeleriyle buluşturmak için sabırsızlandığını söyledi. Onur, “Bu proje ile üyelerin kendi içerisinde alışveriş yapabilmesini, işbirliği kurabilmesini ve diğer kurumlardan avantaj elde etmesini sağlayacağız” dedi. Yapımı devam eden yeni binadan da bahseden Onur, BALKANTÜRKSİAD Evi’nin en kısa zamanda faaliyete geçeceğinin müjdesini de verdi.

Onur’un ardından konuşan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da BALKANTÜRKSİAD’ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BURFAŞ tesislerinin halkın malı olduğunu belirten Gümüşsoy: “Öncelikle bu protokol hem bizlere hem de BALKANTÜRKSİAD’a hayırlı olsun. Bizler milletin sermayesi ile millete kaliteli hizmet vermek için bu yola çıktık. Vatandaşımızın nezih ortamlarda kaliteli hizmet alması bizim en büyük arzumuzdur. Aynı zamanda sektöre de rekabet kattık ve katma değer sağladık. Çünkü bu millet kaliteli hizmet almaya layıktır” dedi. BALKANTÜRKSİAD’ı yaptığı projelerden ötürü tebrik eden ve yakından takip ettiğini söyleyen Gümüşsoy, iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İnan ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Sözeri arasında protokol imzalandı.