BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİNİN TİCARİ GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendirilen ‘İş Geliştirme Toplantıları’nın 4.’sü dernek merkezinde yapıldı.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Göler ve Seçil Bulcan Ürküt organizasyonuyla gerçekleştirilen 4. İş Geliştirme Toplantısı’na çok sayıda üye katıldı. İnşaat, finans, tekstil, mücevherat, mimarlık, avukat, matbaa, turizm, tekstil ve peyzaj gibi sektörlerde faaliyet gösteren üyelerin katıldığı toplantının başkanlığını BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan yaptı.

İş Geliştirme Toplantıları’yla BALKANTÜRKSİAD üyelerini bir araya getirmeye, aralarındaki iletişimi geliştirmeye ve iş bağlantıları oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Tunakan, “İkili ilişkiler gelişsin ki bu ekonomik ilişkilere de olumlu yansısın” dedi.

Her organizasyonda farklı üyeleri bir araya getirdiklerini ifade eden Tunakan, “420 üyeye yaklaştık. Bunu da her geçen gün artırıyoruz. Amacımız üye sayımızı nitelikli bir şekilde artırmak. Bir hedef ve program doğrultusunda çalışıyoruz. Sizleri ticari gelişimi bizlerin en büyük amacı” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Göler de bu toplantılarla farklı sektörleri bir araya getirerek olası iş birliklerinin önünü açmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Seçil Bulcan Ürküt ise derneklerin üyeler arasındaki ticari ve ikili ilişkilerini güçlendirerek büyüyeceğine dikkat çekerek, bunun en güzel örneğinin bu İş Geliştirme Toplantıları olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan BALKANTÜRKSİAD üyeleri, işleriyle ilgili kısa sunumlar yaptılar. Toplantı, sunum ve konuşmaların ardından gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ile sona erdi.

BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİNİN TİCARİ GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR
BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİNİN TİCARİ GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR
BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİNİN TİCARİ GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR