BALKANTÜRKSİAD, ÜYELER ARASINDAKİ İLETİŞİMİ KUVVETLENDİRİYOR…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyeler arasındaki iletişimi ve bağı kuvvetlendirmek için yeni bir projeye imza atıyor. BALKANTÜRKSİAD, Yönetim Kurulu üyelerinin tamamını faaliyet gösterdikleri bölgenin sorumlusu yaparak, o bölgedeki üyelerin dernek faaliyetleri, projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgilendirilmesini ve üyeler arasındaki ticaretin de gelişmesini sağlayacak.

Hayata geçirilen proje kapsamında Mudanya Yolu üzerinde ticaretlerini sürdüren üyeler ile sinerjiyi artırmak amacıyla bir araya gelen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek önderliğinde Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 “BALKANTÜRKSİAD, önemli bir gücü temsil ediyor”

Faveo Eğitim Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Kurucu Genel Müdürü Barış Gül’ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda üyeler ile bir araya gelen Başkan Bilek, 400’ün üzerinde üye sayısına ulaştıklarını belirterek, bu sayının önemli bir gücü temsil ettiğini de kaydetti. Bilek, “Bugün 400’ü geçen üye sayısı, bir anlamda BALKANTÜRKSİAD’ın gücünü ortaya koyuyor. Tüm üyelerimizin sıkı iş ilişkileri kurabilmeleri bizim için büyük önem arz ediyor. Bu bağlamda bu yıl Balkan Ticaret Fuarı’nın ikincisini gerçekleştireceğiz. Yalnızca BALKANTÜRKSİAD üyelerinin katılabileceği bu fuarda Balkan ülkelerinden gelen üst düzey firmaların yöneticileri ile ikili görüşmeler yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Bursa’ya fayda sağlayacak projeler üretiyoruz”

Her sektörden birden fazla üyeleri olduğunu da dile getiren Bilek, “BALKANTÜRKSİAD olarak biz sadece derneğimize yarar sağlayacak değil, Bursa’ya fayda sağlayacak projeler üretiyoruz. Dolayısıyla bu dönemde artık gelenekselleşen projelerimizin yanı sıra bir çok yeni projeye imza atacağız. ‘Veren el, alan elden üstündür’ mantığıyla hareket eden BALKANTÜRKSİAD, İstanbul, Antalya ve İzmir’deki şubeleşme çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Levent Bilek, toplantının ardından katılımcı üyelere tüm BALKANTÜRKSİAD üyeleri adına Mudanya Mehmetçik Ormanı’nda dikilen fidan sertifikası ve BALKANTÜRKSİAD özel kahve fincanı hediye etti.