BALKANTÜRKSİAD ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, 2017-2018 Futbol Sezonu U19 Türkiye Şampiyonu olan Hürriyetspor’u konuk etti.

U19 Türkiye Şampiyonası’nın final maçında İstanbul Gazi Mahallesi Spor’u 3-1 yenerek namağlup Türkiye şampiyonu olan Hürriyetspor, Bursa’nın gururu oldu. Bu önemli başarıyı kutlamak için Hürriyetspor’un yönetim, teknik kadro ve oyuncuları, kazandıkları şampiyonluk kupasıyla birlikte BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleşen ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Hürriyetspor’u bu başarısından dolayı tebrik etti. Tunakan, “Bursa hem bir Balkan şehri hem de aynı zamanda bir spor şehri. Bursa takımları her yaş kategorisinde ulusal ve uluslararası arenada futbol başta olmak üzere basketbol ve voleybolda çok önemli başarılar kazandı. Bursa’da Balkan kökenli nüfusun çokluğu, Bursa’nın spor şehri olmasına büyük katkı sağlıyor. Çoğunluğu Balkan kökenli gençlerden oluşan Hürriyetspor da bunun son örneği. Bursa’dan her zaman çok yetenekli sporcular yetişti. Onların başarılarıyla gururlanıyoruz. Umarım her biri ahlaklı ve daha da başarılı birer sporcu olur. Hepsine spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Hürriyetspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda BALKANTÜRKSİAD Üyesi olan Mümin Akgün de

bu başarıda emeği ve desteği olan herkese teşekkür etti. Ziyaret sonrasında BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu tarafından genç sporculara hediye takdim edildi.

BALKANTÜRKSİAD ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI…
BALKANTÜRKSİAD ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI…
BALKANTÜRKSİAD ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI…