BALKANTÜRKSİAD, MHP NİLÜFER İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), MHP Nilüfer İlçe Başkanı ve Yöneticilerini ağırladı.
Siyasi parti temsilcileri, BALKANTÜRKSİAD’ı ziyaret etmeyi sürdürüyor. Önceki günlerde BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleşen görüşmeye, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Nilüfer İlçe Başkanı Ali Hayri Ozan ve İlçe Yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan ve BALKANTÜRKEVİ’nde bugüne kadar her siyasi partiden değerli temsilcileri ağırladıklarını ifade eden BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, yapılan görüşmelerde Bursa, Türkiye ve Balkanlar adına fikir teatisinde bulunmanın her zaman olumlu sonuçlar doğurduğuna dikkat çekti.
“Türkiye-Bulgaristan Ekonomi Forumu, Nisan’da Bursa’da”
Aralık ayında yaptıkları Ankara ziyaretine de değinen Tunakan, Mecliste Bursa milletvekilleriyle bir araya geldiklerini ve üyelerin taleplerinden oluşan dosyayı kendilerine sunduklarını hatırlattı. “Bizim amacımız şehrimize, ülkemize ve Balkanlara fayda sağlamak. Bu amacımız doğrultusunda siyasi parti temsilcilerimiz, yerel yöneticilerimiz ve bürokratlarımızla iş birliğimizi sürdürüyoruz” diyen Tunakan, önemli firmaların katılım gösterdiği Türkiye-Bulgaristan Ekonomi Forumu’nun üçüncüsünü DEİK ve BTSO işbirliği ile 2019 Nisan ayı içinde Bursa’da gerçekleştireceklerini de söyledi.
“Balkanlar bizim bitmeyen sevdamız”
MHP Nilüfer İlçe Başkanı Ali Hayri Ozan da BALKANTÜRKSİAD’ı yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtirken şunları söyledi: “Hepimizin amaçları ortak. Bursa’mızın ve ülkemizin daha iyi olması için çalışıyoruz. Ata yurtlarımız Balkanlar, bizim bitmeyen sevdamız, bitmeyen rüyamız. Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadelede, diğer milletlere açtığı yol ve özgüveni biz de Balkanlara kazandırmalıyız. Bu da yaptığımız faaliyetlerle ve iş birlikleriyle olacaktır. Çok güzel şeyler yapılıyor umarım bunlar artarak devam eder. Sizlere bu önemli hizmetlerinizde başarılar diliyorum.”

BALKANTÜRKSİAD, MHP NİLÜFER İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
BALKANTÜRKSİAD, MHP NİLÜFER İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI