BALKANTÜRKSİAD, DEMİRYOLU SEVDALILARI DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI…

Bursa- Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği, BALKANSİAD, 04 Ağustos Pazartesi günü Demir yolu Sevdalıları Derneği yöneticilerini peş peşe ağırladı.

BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı dernek merkezinde gerçekleşti. Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Demirel ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Aytuğ Onur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken demiryolunun Bursa için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek “Bugüne kadar demiryolu konusunda gösterdiği çalışmalar ile yakinen tanıdığımız Kemal Demirel, aynı zamanda derneğimizin kurucu üyesidir. Demiryolu için yaptığı çalışmaları böyle bir oluşumla güçlendirerek sürdürmesini ve derneğin çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bu çalışmalara katkı sağlamak adına bize düşen görevi üstleneceğiz” ifadelerini kullandı.

Bursa’da 17 yıldır demiryolu konusunda sürdürdüğü çalışmaları bir slayt sunum ile Başkan Aytuğ Onur ve BALKANSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine anlatan Kemal Demirel, BALKANSİAD gibi önemli sanayici ve iş adamlarından oluşan etkin güce sahip bir sivil toplum kuruluşunun çalışmalarına destek vermesinin mühim olduğunu belirterek birlikte örnek projeler gerçekleştirebileceklerini vurguladı.

Toplantı sonunda Başkan Aytuğ Onur, Demiryolu Sevdalıları Derneği’ne üye olurken toplantı, karşılıklı flama takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.