BALKANTÜRKSİAD BUİKAD’I ZİYARET ETTİ

 Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 22 Eylül Pazartesi günü Bursa İŞ Kadınları ve Yöneticileri Derneği, BUİKAD’ı ziyaret etti.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesindeki BUİKAD merkezinde gerçekleştirilen toplantıya BUİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İpek Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı. Toplantıda dernekler arası ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projelerin gerçekleştirilebilmesine yönelik fikirler paylaşıldı.

BUİKAD’ın önemli bir oluşum olduğunun altını çizen BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, kadınların hem sivil toplum hayatında hem ticarette hem de siyasette daha etkin bir role sahip olmasını önemsediklerini belirtti. Başkan Aytuğ Onur, toplantıda yaptığı konuşmada BALKANSİAD’ın sivil toplum kuruluşu olarak yakaladığı başarının arkasında birlikte hareket algısının olduğunu vurgulayarak “Bursa’da kadınların daha etkin bir role sahip olmaları adına biz, her türlü katkıyı koymaya hazırız. Bunun için gerekli etkinliklerin ve çalışmaların yapılmasına yönelik de hazırlıklarımız sürüyor. Bu noktada BUİKAD ile ortak projeler hayata geçirebiliriz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BUİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İpek Yalçın, BUİKAD olarak kadınların daha fazla katılımcı olması adına çalışma yürüttüklerini ve bu açıdan BALKANSİAD ile yapılacak her türlü organizasyonun paydaşı olmayı isteyeceklerini belirtti. Kadınlara yönelik ortak projelerin hayata geçirilmesine yönelik ortak çalışma kararının alındığı toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.