BALKANTÜRKSİAD BALNET’LE DEĞER OLUŞTURDU…

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, üyeler arasındaki networkü geliştirmek amacıyla hayata geçirilen BALNET organizasyonunda şimdiye kadar 6 milyon 949 bin liralık ciro elde edildiğini vurguladı.

BURSA- Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD)’ın; ciro artırımı, kaynak yaratma, ilişki ağını yönetmek ve geliştirmek amacıyla hayata geçen networking ağı BALNET Çalışma Grubunun 1 ve 2. Grup Üyeleri, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek önderliğinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Podyum Davet’te gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Bilek, BALNET’in BALKANTÜRKSİAD’ın vizyon projeleri arasında yer aldığının altını çizdi.

BİLEK: BİR YILDA 6 MİLYON 949 BİN TL’LİK CİRO ELDE EDİLDİ

Şu ana kadar BALNET-1 ve BALNET-2 gruplarının toplam 69 toplantı gerçekleştirdiğini belirten Bilek, “BALKANTÜRKSİAD, sosyal yönünün yanında bir iş geliştirme platformu. O yüzden üyelerimizin birbirleriyle ekonomik bağlarını güçlendirmesini önemsiyor ve karşılıklı değer yaratmalarının önünü açıyoruz. BALNET organizasyonu bu açıdan çok önemli. Şu ana kadar gerçekleştirilen 69 toplantıda 6 milyon 949 bin liralık bir ciro elde edildi. Bir iş adamları derneği için muazzam bir miktar. Kişi başına düşen cironun da 182 bin 868 TL olduğunu görüyoruz. Haftalık ciro ise 201 bin 256 TL olarak gerçekleşti. Aylık ciro 891bin 277 TL olurken yıllık ciro da 10 milyon 695 bin 319 TL olarak hesaplandı” dedi.

Toplantıda BALNET 1 Başkanı Özleyiş Ardalı ve BALNET 2 Başkanı Hakan Oka da şu ana kadar gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

BALKANTÜRKSİAD BALNET’LE DEĞER OLUŞTURDU...
BALKANTÜRKSİAD BALNET’LE DEĞER OLUŞTURDU...