BALKANTÜRKSİAD AŞURE DAĞITTI…

Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Muharrem ayı dolayısıyla Demokrasi Meydanı’nda bulunan Süluki Camii önünde Bursa halkına aşure ikramında bulundu.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD Kurucu Başkanı ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin, 2014-2016 dönemi BALKANTÜRKSİAD Başkanı ve Yeni Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, Nilüfer Belediyesi Baş Danışmanı ve eski Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, GESİAD Başkanı Ramazan Kaya, BHİD Başkanı Bedirhan Bozali, BHİD Başkan Yardımcısı Mustafa Sönmezay,  BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bursa halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kazanın başına geçerek Bursalılara aşure ikramında bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirterek şöyle konuştu: “BALKANTÜRKSİAD olarak Süluki Camii önünde  aşure ikramını gelenekselleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İkramımıza katılan binlerce Bursalıya sonsuz teşekkürler. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin Muharrem aylarında kaynayan aşure kazanları gibi hiç bitmemesini temenni ediyorum” dedi.