BALKANTÜRKSİAD 23 NİSAN’I ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE KUTLADI…

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu Selanik’teki evde kutladı.
Batı Trakya seyahati kapsamında Gümülcine, İskeçe ve Kavala’dan sonra 23 Nisan resepsiyonu için Selanik’e geçen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki heyet, 23 Nisan coşkusunu Atatürk’ün doğum yerinde yaşayarak, duygusal anlar yaşadılar.
İlk olarak Selanik Başkonsolosu’nu ziyaret eden BALKANTÜRKSİAD heyeti, Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan ile çeşitli istişarelerde bulundular. Ziyarette Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan’a plaketi 23 Nisan vesilesiyle BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan İşbaşaran’ın oğlu Alperen İşbaşaran takdim etti.
Ardından Atatürk Evi Bahçesi’nde düzenlenen törene katılan BALKANTÜRKSİAD heyeti, Selanik’te yaşayan Türk çocuklarla ile birlikte 23 Nisan coşkusunu paylaştı. Duygusal anların yaşandığı törende Atatürk ve silah arkadaşları anılarak, 23 Nisan kutlandı.
Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Bu anlamlı günü Ata’mızın doğduğu evde kutlamak bizlere onurlandırdı. Bugün burada, üyelerimiz, başkonsolosumuz ve yurttaşlarımızla bir arada 23 Nisan coşkusunu kutlamak, her birimiz için unutulmayacak bir anı oldu. Tüm dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andık. Bizlerin de görevi geleceğimiz olan çocuklara, daha güzel bir dünya bırakmaktır. Bunun için BALKANTÜRKSİAD olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD 23 NİSAN’I ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE KUTLADI...
BALKANTÜRKSİAD 23 NİSAN’I ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE KUTLADI...
BALKANTÜRKSİAD 23 NİSAN’I ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE KUTLADI...
BALKANTÜRKSİAD 23 NİSAN’I ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE KUTLADI...