AYMAR DAN 9. ŞUBE

Perakende sektörüne hızlı bir giriş yapan ve büyümeye devam eden AYMAR 9. şubesini açtı. BALKANSİAD Yönetim Kurulu bu heyecanlı anlara ortak oldu, destek verdi. 
BALKANSİAD (Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Üyesi ve Taşyakan İnşaat Sahibi Ali Taşyakan, inşaat sektöründen sonra şimdi de perakende sektöründe adını duyurmaya devam ediyor. Aymar Alışveriş Merkezi adı altında sektöre hızlı bir giriş yapan Taşyakan, 9. şubesini Dikkaldırım da açtı.
Bursa halkının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacaklarının altını çizen Taşyakan, “ İyi fiyat, doğru ve kaliteli ürün karması Aymar AVM zincirinin temel misyonunu oluşturuyor” dedi.
Müşterilerine 365 gün, temizlik malzemelerinden gıdaya en iyi ürün karmasını, en iyi fiyatlarla sunacaklarını belirten Taşyakan ı bu heyecanlı gününde Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, Başkan Yardımcısı Aytuğ Onur, BALKANSİAD Üyesi ve İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, BALKANSİAD Üyesi Nurettin Göler ve Yüksel Saatçi yalnız bırakmadı. 
Dikkaldırım Bilginler Caddesi nde açılan Aymar 18-19 Temmuz günlerinde müşterilerine tüm ürünlerde yüzde 25 indirim avantajı sağlıyor.